Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Bel: 085 3330008 | mail: info@alpiek.com

Alpiek verbindt mensen, 
processen en Odoo 

Odoo bedrijfssoftware: dé ERP oplossing voor optimale bedrijfsprocessen.

> 80

referenties 

>1500

gebruikers

14 

medewerkers

Odoo

 Gold partner


Odoo voor de handel

ERP voor Handelsbedrijven

Start je verkopen vanuit een web-/contactformulier, webshop, kassa, e-mail, EDI- bericht of verkoopactie. Daarna verwerk je je verkoopkans in een offerte je zet deze om in een order en stuurt de factuur uit


Meer informatie


Odoo voor productiebedrijven

ERP voor productie

Odoo is een all-in-1 oplossing voor al je automatiseringsvragen. Van marketing, verkoop, offertes en facturering tot productie en inkoop, alles regel je in één systeem. Alle gegevens worden centraal opgeslagen op een plaats.


Meer informatie

Odoo voor omnichannel

Omnichannel

Het kopen via internet naast het normale en gezellige shoppen wordt de standaard. Dit biedt mogelijkheden voor de retailers die deze voordelen willen zien. De voordelen bestaan uit een aantal extra services die kunnen worden geboden vanuit de mix met een fysieke winkel en een daaraan verbonden webshop.
Meer informatie

        Alpiek groeit!  Bekijk onze vacatures!

Odoo bedrijfssoftware

Wat is Odoo bedrijfssoftware?

Odoo is een online all-in-one ERP-systeem. Heb je in je bedrijf verschillende softwareoplossingen die goed werken, maar niet sámen werken? Hierdoor moet je waarschijnlijk meer dan eens dezelfde gegevens in een ander programma invoeren. Niet efficiënt!

Met Odoo heb je één systeem voor al jouw bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld CRM, MRP, HR, facturatie, productiebesturing, voorraadbeheer, inkoop, offertes, POS en websites met een webshop.
Je bespaart tijd en kosten en hebt overzicht en inzicht.
Odoo draait in de cloud.

Odoo live ervaren

Odoo live ervaren?

Kom beleven hoe de open source bedrijfssoftware van Odoo werkt voor jouw bedrijf. Live in het Alpiek Experience Centre in Oisterwijk.

We richten daar dan een Odoo-omgeving in speciaal voor jouw bedrijf. Zo ervaar je écht hoe Odoo kan werken voor jouw bedrijf. En weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor een ERP-systeem.  

Meer info en aanmelden

Lees hier meer over

 


Alpiek klantendag 
2 november 2022

Wat doet Alpiek?

Alpiek adviseert en begeleidt (MKB)-bedrijven bij het inzetten van slimme ERP-software. Als platform werken wij met met Odoo. Dit is een open source ERP-systeem. Het is veilig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. ERP staat voor Enterprise Resource Planning.

Odoo is méér dan een ERP-systeem. Het heeft functionaliteiten om vrijwel alle processen (denk aan CRM, inkoop- en verkoopbeheer, websites en HR) in jouw bedrijf te ondersteunen. Eenvoudig en laagdrempelig. Alpiek is dan ook een trotse Odoo Gold partner.

Meer over Odoo


Het team van Alpiek

Het team van Alpiek verbindt mensen, processen en systemen. Hierbij zetten we de slimme ERP-software in van Odoo. Zo communiceert je software samen en werk je efficiënter. Je bespaart kosten, je team heeft meer werkplezier en je hebt meer tijd om succesvol te ondernemen en te groeien. 

De implementatie van Odoo gebeurt altijd in teams waarbij wij de rol van  businessconsultant op ons nemen. We zijn geen 'urenfabriek', maar je partner. Samen gaan we, op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid, de reis aan die implementatie heet.  


De mensen van Alpiek

Ervaring, enthousiasme, inspireren, samenwerken en passie voor het ERP- systeem van Odoo. Dát is wat het Alpiekteam bindt.

Elke consultant heeft zijn of haar eigen specialisme en wordt ondersteund door ontwikkelaars. Samen zorgen wij ervoor dat jouw USP's worden verankerd binnen de ERP- implementatie. We stellen ons graag aan je voor.

Het Alpiekteam


Onze werkwijze

Samenwerken met Alpiek is als een gezamenlijke reis. We beginnen met een analyse. Hierbij bepalen we je wensen en eisen en kijken we welke processen Odoo ondersteunt. 

Daarna maken we een Proof Of Concept. Deze POC is gebaseerd op Odoo. Ook kijken we of maatwerk nodig is en of koppelingen moeten worden ontwikkeld. Daarna volgt de eigenlijke implementatie. Training is hierbij een belangrijk onderdeel.

Wij stellen een gedetailleerde reis samen, de reis maak je zelf. Waarbij wij altijd op de achtergrond met je meereizen voor ondersteuning!


Alpiek: speciaal voor MKB

Alpiek heeft zich gespecialiseerd in het MKB. De mogelijkheden van Odoo zijn juist voor deze bedrijfstak zeer geschikt. Van handels- en productiebedrijven- tot servicebedrijven!

Alpiek is een van de weinige Gold Partners van Odoo in Nederland. 

Heeft je bedrijf speciale wensen? Zoals EDI of koppelingen met bestaande webshops en websites? Juist dan zijn wij de juiste partner.

Meer info


Onze kernwaarden


Gelijkwaardigheid

Wederzijds vertrouwen

We zijn 'reisgenoten'

Investeren in duurzame relaties

We zijn transparant

Integer


Kies voor Odoo en Alpiek


Waarom Odoo? Odoo is een all-in-one ERP-systeem. Dit betekent dat je in één systeem al je individuele administratieve softwaresystemen koppelt. Geen dubbel werk mee, gebruiksvriendelijk en veilig. Zo werk je efficiënt en haal je méér uit je data.

Ook Odoo in jouw bedrijf implementeren? Met Alpiek kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Zonder gedoe en oog voor jou en je team. We hebben al jaren de status 'Gold Partner Odoo'. Deze ontvangen we op basis van een jaarlijkse toets. Daarin wordt onder andere de kwaliteit van onze implementaties en de deskundigheid van onze consultants doorgelicht. 
Lees hieronder meer over de voordelen van Odoo.     

Kies voor Odoo en Alpiek
Bedrijfsprocessen optimaliseren

Bedrijfsprocessen automatiseren

Odoo ondersteunt de administratieve processen en werkzaamheden in je bedrijf. Van CRM, marketing, verkoop, offertes, factureren, voorraadbeheer en inkoop tot je boekhouding, website en nog veel meer!

Odoo slaat alle gegevens centraal op en stuurt vanuit één systeem aan. 


Tijdsbesparing door Odoo

Tijdsbesparing voor jou

Het automatiseren van bedrijfsprocessen met Odoo levert voor jou en team een veel tijd op en je werkt efficiënt.

Odoo koppelt namelijk alle gegevens binnen je bedrijf. Zo hoef je niet elke keer data opnieuw opnieuw in te voeren in systemen. 


Werkplezier en succes met Odoo

Werkplezier & succes

Door het automatiseren van bedrijfsprocessen en de tijdsbesparing, heb je meer tijd voor andere, (nieuwe) activiteiten. Activiteiten die voor meer werkplezier zorgen. En die bijdragen aan het succes van je bedrijf! Op korte en lange termijn.


Je kennis over Odoo verdiepen?       Alpiek Trainingscentrum

Aan de slag met Odoo


Ervaren hoe Odoo en Alpiek voor je bedrijf kunnen werken? Vertel ons je groei-ambitie!


Plan een gratis demo


Odoo implementeren

Besluit je Odoo in je bedrijf te implementeren, ga dan in zee met Odoo-specialist Alpiek. Wij zijn een van de grootste Odoo implementatiepartners in Nederland en Gold Partner van Odoo. We zijn tot het hoogste niveau gecertificeerd en onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring, laagdrempelige aanpak en brede kennis in het MKB. Zo staan we voor een duurzame implementatie van Odoo.  Duizenden bedrijven in het MKB en wereldspelers gebruiken Odoo. 

Sluit je ook aan?

Neem contact op

Een greep uit onze samenwerkingspartners: