Meer informatie? Bel 085 333 000 8 of vul het contactformulier in

             
                 

Odoo-ERP voor de handel

Alle apps in één systeem. Voor onder andere CRM, offertes, verkoop, factureren, inkoop en voorraadbeheer

Wat zijn de voordelen van Odoo-ERP voor je handelsbedrijf? 

Odoo ondersteunt je bij alle werkzaamheden in je bedrijf. Voor onder andere CRM , verkoop, offertes, factureren, voorraadbeheer, inkoop en boekhouding. Alle gegevens worden opgeslagen op een centrale plaats en aangestuurd vanuit één systeem. 

Dus: weg met de aparte spreadsheets, zelfbouw-oplossingen, kaartenbakken, verschillende systemen en alle daarmee gepaard gaande hoofdpijn en frustraties.
Meer over Odoo Handelsklanten van Alpiek zijn onder andere:

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Een aantal succesvolle functies:

  • Contacten

  • CRM

  • Verkoop

  • Offertes en facturen

  • Voorraadbeheer

  • Inkoop

  • Kassa

  • Webshop

  • Website

Verkoopbeheer

Start je verkopen vanuit een web-/contactformulier, webshop, e-mail, EDI- bericht of verkoopactie. Daarna verwerk je je verkoopkans in een offerte, order of factuur.

Alle contacten met leveranciers en klanten registreer je in Odoo. Van notities, afspraken etc. Alle informatie wordt ook getoond op de klantkaart. Zoals adresgegevens, facturen, orders, klachten, en leveringen.

Je hebt dus altijd een actueel overzicht.
Meer info

Inkopen

Bestel producten online en rechtstreeks bij je leverancier.
Op basis van klantorder, minimale voorraad of eigen inzicht. Maak gebruik van afroep orders, en ondersteun aanbestedingen (tenders).
Je kunt verschillende leveranciers aan producten koppelen en gebruikmaken van leveranciersprijslijsten en aanbiedingen.
Ontvang facturen digitaal of scan en OCR ze. Zo verwerk de inkopen direct in de boekhouding. En controleer je binnenkomende goederen met de bestelopdracht en factuur.
Meer info

Voorraadbeheer

Voorraden beheer je in verschillende magazijnen, locaties, stellingen en schappen. Met barcode- scanners is het verplaatsen van goederen nog eenvoudiger. Ook mogelijk geldt voor intercompany leveringen. Orders pick je via picklijsten per order of in batches. Ze worden verpakt en verzonden, waarbij rekening wordt gehouden met houdbaarheid-, data- en serienummers. Odoo werkt met verpakkingseenheden. Bulk- en kleinverpakking kunnen worden ingekocht, verplaatst en verkocht.
Meer info

Boekhouden

De boekhoudapp is zo goed als gebruiksklaar bij de implementatie. Door het volledig geïntegreerde grootboekschema is boekhouden voor iedereen gemakkelijk.
Transacties worden automatisch verwerkt. Zo heb je altijd en overal overzicht en inzicht in je bedrijfsvoering.
Uiteraard is BTW-aangifte, ICP- aangifte en interstat-rapportages beschikbaar.
Wil je meer in detail weten hoe het gaat met bijvoorbeeld een bepaald project, maak dan gebruik van kostenplaatsmethode.
Meer info

Weten wat Odoo voor jou en je bedrijf kan betekenen? Bekijk het volledige overzicht aan apps

Voordelen van Odoo

Snelle en gemakkelijke ERP

Alpiek gebruikt via Odoo een intuïtieve interface die is doorgevoerd door het hele systeem. Zo vinden gebruikers - zelfs als ze geen ervaring hebben met een bepaalde module - toch snel hun weg. Dit betekent ook dat je team relatief snel is getraind  voor deze software. Door de modulaire opbouw kan Odoo snel worden geïmplementeerd. Dit vertaalt zich in lagere kosten en een snelle acceptatie. 

Flexibele rapportage in Odoo

Flexibele rapportage is key. Odoo kent per module een aantal standaard rapporten. Dit zijn rapporten die zijn gedefinieerd op basis van voorkeuren van miljoenen gebruikers wereldwijd. 
Daarnaast kent Odoo een zeer flexibele online rapportagegenerator. Hiermee maak je vrijwel ieder rapport naar eigen inzicht. In tekst of met grafieken.
Snel en gemakkelijk.

Overzichtelijke ERP

Vrijwel iedere module start met een dashboard. Zo heb je in één oogopslag overzicht.
Vanuit het dashboard start je direct de gewenste acties.
Daarnaast is het ook mogelijk je eigen dashboard te genereren.  

Alpiek helpt jou en je bedrijf verder!