Voorraadbeheer

Een actueel en gedetailleerd overzicht van je voorraad

Verbeter nu uw magazijn efficiëntie
Odoo Voorraadbeheer helpt je om jouw magazijn beter in te richten, je bevoorradingsmethode te verbeteren en ervoor te zorgen dat je altijd voldoende voorraad hebt zonder deze overbodig lang aan te houden.

Odoo Voorraadbeheer

Beheer meerdere locaties en magazijnen

Je kunt meerdere magazijnen aanmaken en het overzicht ervan behouden door locaties binnen de magazijnen te definiëren. Bovendien zijn producten makkelijk te verplaatsen tussen de verschillende magazijnen, mocht dit nodig zijn.

Meteen inzicht in de        voorraadaantallen

Er bestaan verschillende manieren om inzicht te krijgen in jouw voorraadaantallen. Zo kun je bijvoorbeeld naar een van jouw magazijnen gaan om op basis van voorraadmutaties de voorraadaantallen op te vragen, maar je kunt ook de aantallen op productniveau opvragen los gezien van de magazijnen. 


Odoo Voorraadbeheer
Odoo Voorraadbeheer

Gedetailleerde productinformatie

Voeg tot in detail informatie toe aan ieder product. Stel parameters in voor producten waardoor automatisering in het proces optreedt.

Overzicht van alle voorraad- mutaties 

Voorraadmutaties in Odoo zijn overzichtelijk en compleet en overzichtelijk. Zo wordt er zorgvuldig en automatisch genoteerd wanneer er een product wordt verplaatst. Door het toevoegen van handige filters kun je bijvoorbeeld de voorraadmutaties van een bepaalde tijdsperiode opvragen. 


Odoo Voorraadbeheer
 
 

Meer over Voorraadbeheer

Wil je meer weten over hoe de voorraadbeheer app werkt? Bekijk dan de video of neem contact met ons op.

Neem contact op