Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Odoo Experience 2022: lancering versie 16


Contact

Versie 16: het beste weer verbeterd!​

Odoo Experience 2022 presentatie

Performance

Zoals bekend zijn er 2 belangrijke zaken die het gebruiks gemak en genot van een systeem bepalen. Snelheid en de gebruikersinterface. De gebruikers interface is verbeterd door het toevoegen van de optionele "dark-mode". Qua snelheid is er door o.a. coding optimalisatie een enorme snelheidswinst geboekt. Odoo was als snel maar is nu maar liefst bijna 4 maal sneller. Zoals ze zeggen 'within a blink of an eye'. 

Meer weten?
Bel 085 333 000 8 en vraag naar Bart.

Kennis app

Er is niets belangrijker in de samenwerking dan het delen van kennis. Odoo levert nu naast de DMS module een kennisapplicatie die het mogelijk maakt kennis snel en efficiënt per product, project, order het maakt niet uit wat samen te delen en samen te werken.  


Leer meer

Odoo versie 16 delen van kennis
Odoo versie 16 productie

Productie

Er was veel vraag naar.... Met de vernieuwde productie app is het gerealiseerd: Een beter inzicht in de leadtimes (levertijden/data) van de producten, subassys, inkopen etc. Uiteraard met een rescheduling van de productie op basis van de nieuwe levertijden Als we het hebben over planning, we kunnen nu werknemers koppelen aan werkorders, werkorders afhankelijk van elkaar maken, en plannen op basis van afhankelijkheden. Het heeft even geduurd, maar het is er!!

Meer weten? 085 333 000 8

Inkoop

Wie dacht dat er aan de inkoop app niets meer te verbeteren was. V16 levert een verbetering op het inkoopproces door direct in de order meerdere leveranciers om een aanbieding te vragen. De tender implementatie is hiermee vervallen. Uiteraard kunnen aanbieding snel met elkaar worden vergeleken en levert Odoo een advies op basis van prijs en beschikbaarheid. Met een druk op de knop wordt de order geplaatst bij de leverancier en ontvangen de andere leveranciers een mail met uitleg.


Leer meer

Odoo versie 16 inkoop
Odoo versie 16 website & e-commerce

Website & e-commerce

De website en e-commerce mogelijkheden van Odoo waren al goed maar zijn nu excellent. We kunnen stellen dat Odoo website builder en e-commerce mogelijkheden zich kunnen meten met de beste websitebuilders en webshop platformen in de markt. Maar eigenlijk gaat Odoo nog verder. Alles werkt op zijn Odoo's eenvoudig en plug & play. 

Ontdek meer

Odoo Experience 2022

Tijdens de Odoo Experience 2022 op 12 en 13 oktober in Brussel is de nieuwste versie van Odoo (versie 16) gelanceerd! Bekijk de video en leer alles over de nieuwe features!  

Neem contact op

 
 

Een impressie van de Odoo Experience 2022 in Brussel:

Kijk hier voor alle Odoo versie 16 wijzigingen