Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Demo Odoo aanvragen


Kies een Odoo demo die het beste bij jou past!


Ben je benieuwd wat Odoo te bieden heeft voor jouw bedrijf en of het de problemen waar je tegenaan loopt op kan lossen? Dan is een demo de ideale oplossing.
Wij bieden zowel een online demo als een demo op locatie aan. Wil je liever zelf aan de slag met Odoo? Die mogelijkheid is er ook!

Demo zelf achter de knoppen

Zelf achter de knoppen

Ben je benieuwd naar hoe onze software aanvoelt, maar wil je nog geen demo aanvragen? Wij bieden jou deze mogelijkheid.

Vraag de inloggegevens aan en ga zelf aan de slag met Odoo om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Hebt je daarna toch nog vragen, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Inlog aanvragen

Online demo

Online demo

Ben je op zoek naar een korte introductie van Alpiek en haar producten dan is een online demo de ideale oplossing.

In slechts een klein half uur horen wij graag welke verbetering je wilt aanbrengen in jouw organisatie en laten wij ook graag zien welke oplossing wij daarvoor bieden. Je kijkt mee op ons scherm, zodat je een beeld krijgt van ons pakket. Dit alles is geheel vrijblijvend.

Online demo aanvragen

Demo op locatie

Op locatie

Maak je liever persoonlijk kennis dan komen wij graag bij je langs om een demo op maat te verzorgen. Na een korte kennismaking via de telefoon horen wij graag waar de knelpunten zitten in jouw organisatie.

Wij maken vervolgens een demo op maat en presenteren dit aan je. Is er een klik? Dan komen wij graag nog eens terug voor een verdere specificatie. Zo niet? Dan nemen we afscheid. Dit alles is geheel vrijblijvend.

Demo aanvragen