Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Odoo Website maker

Maak jouw eigen professionele website

Bouw jouw professionele website

Wil je een mooie en professionele website voor jouw bedrijf, maar heb je geen kennis van websites ontwikkelen? Odoo biedt hiervoor de perfecte oplossing.
Ook zonder kennis van websites bouwen, kun je een professionele website maken.
Met de websitemaker van Odoo kun je de features die jij graag wilt gebruiken naar de juiste plaats op de gewenste webpagina slepen om ze vervolgens te personaliseren en naar eigen wensen vorm te geven.

Note: deze website is gebouwd met de Websitebuilder van Odoo.
Odoo afbeelding en tekstblok

Je website stapje voor stapje uitbreiden 

Vind er binnen jouw bedrijf momenteel een groei plaats? Wanneer je met deze module een website voor jouw bedrijf maakt, kun je naar mate het bedrijf groeit, steeds meer features toevoegen. Zo kun je vacatures, een webshop, nieuwsbrieven, blogs, evenementen, call-to-actions, en nog veel meer, toevoegen aan jouw website.

Maak klanten van websitebezoekers

Uiteraard is het uiteindelijk de bedoeling dat de bezoekers van jouw website klanten worden. Dit kan op verschillende manieren, zoals het volgen van bezoekers op je website, het hebben van real time contact met de bezoekers door middel van chatsessies, A/B testcampagnes maken voor varianten op een webpagina, SEO-tools, e-mailmarketing, etc. 

Odoo tekst en afbeelding blok
 
 

Meer over de Websitemaker

Wil je meer weten over hoe de websitemaker werkt en hoe het eruitziet? Bekijk dan de video of neem contact met ons op.

Vraag een gratis demo aan