Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Support: méér dan hulp op korte termijn

Door: Rob Marinussen, consultant Alpiek
31 maart 2022 in
Support: méér dan hulp op korte termijn
Daan Ebeling Koning
 


“Oh wat fijn dat je met me meedenkt!” Zo, dat is een fijn begin van deze middag als ‘support-medewerker-van-dienst’.

Support= basisfunctie bij Alpiek
Bij Alpiek zien we het bieden van support op korte én lange termijn als een basisfunctie. En hierdoor onderscheiden we ons ook positief van andere aanbieders.

We helpen klanten bij het installeren, bij issues en problemen. Maar ook als ze willen sparren over mogelijke verbeteringen in het werkproces of het systeem. Want dat is het unieke van Odoo: het open source-systeem maakt dat we samen – klanten en ontwikkelaars – blijven innoveren en verbeteren!

Live meekijken
Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen als men behoefte heeft aan ondersteuning: rechtstreeks bellen met mij of mijn collega-consultants, via e-mail, de eigen chatfunctie van Odoo, Teams of via een ticket op onze site.

Omdat Odoo via de cloud werkt hebben we direct inzicht in de achterkant van het systeem. Handig! Afhankelijk van de vraag of het probleem kijken we live mee op het scherm van de klant via teamviewer of Google Meet. Een service die zeer wordt gewaardeerd door klanten en waardoor men snel weer ‘door’ kan.

FAQ
Inmiddels hebben we een uitgebreide FAQ opgebouwd. Deze updaten we regelmatig met nieuwe vragen en issues. Bijvoorbeeld hoe je de achtergrondkleur van een Odoo-scherm aanpast of wat je moet instellen voor Outlook 365. Kennis delen = vermenigvuldigen. Dat vinden wij als team Alpiek belangrijk! 

SLA: service level agreement
Het gros van onze klanten sluit tegen een vast bedrag per maand een SLA af met Alpiek. Zo weten medewerkers dat ze binnen de afgesproken tijd, variërend van enkele uren tot enkele dagen, kunnen rekenen op ondersteuning en voelt men geen schroom om contact te zoeken!

Hoge klanttevredenheid
Als Alpiek team vinden we de ondersteuning via onze helpdesk belangrijk. Daarnaast blijven we zo ook verbonden met onze klanten, hun processen en ook met het Odoo-systeem. Een win-winsituatie heet dat zo mooi… Het zorgt voor een hoge klanttevredenheid en maakt ook mijn middag als ‘helpdeskmedewerker van dienst’ waardevol. 

Heb je een vraag, verbetersuggestie of interesse in een SLA met Alpiek? Neem contact op via info@alpiek.com


Support: méér dan hulp op korte termijn
Daan Ebeling Koning 31 maart 2022
Deel deze post