Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Ambities Alpiek zorgen voor groei bij bedrijven

Door Bart Stelder, mede-eigenaar
10 maart 2022 in
Ambities Alpiek zorgen voor groei bij bedrijven
Daan Ebeling Koning
 


We hebben het al vaker gezegd: de technische implementatie van Odoo is een koud kunstje… nou ja bijna dan. Het laten landen van de implementatie in de organisatie en je team meekrijgen vergen meer energie en tijd. Want daarmee gaat Odoo echt voor je werken. Dit is mensenwerk en dat is waar de ambities van Alpiek liggen.

Nog meer (proces)kennis
Odoo ondersteunt bijna alle administratieve functiegebieden in een bedrijf. Denk aan financiën, commercie, risicobeheer, inkoop, productie, HR, marketing, service, e-commerce en omnichannel.  Natuurlijk hebben onze consultants diepgaande kennis van Odoo, maar ook (proces)kennis van de verschillende functiegebieden in een bedrijf is belangrijk. Je moet snappen hóe de processen in de diverse branches in het MKB werken. Op een groot aantal gebieden hebben we al specialisten in huis maar binnenkort verwelkomen we nog meer specialisten in het Alpiekteam.  

Training in het Alpiek Experience centrum
Uitleg en training zijn cruciale onderdelen bij de implementatie van Odoo. Meestal trainen we on-the-job bij klanten. Heeft een (grotere) klant meer verschillende functieteams, dan verzorgen we klassikale trainingen op locatie. De derde trainingsmogelijkheid is opleiden in ons Experience centrum in Oisterwijk door onze ervaren Odoo-trainers. Het is een professionele en inspirerende omgeving met alle moderne faciliteiten en… heerlijke catering. Het maakt leren nog leuker en je dompelt je een dag onder in de wereld van Odoo. Zonder te worden afgeleid door de dagelijkse werkzaamheden.

Odoo-omgeving speciaal voor jouw bedrijf
Het Alpiek Experience centrum blijven we natuurlijk ook inzetten voor bedrijven die zich oriënteren op Odoo. We richten dan een Odoo-omgeving in speciaal voor jóuw bedrijf. Zo ervaren klanten hoe Odoo echt kan werken voor hun bedrijf.

Uitgebreide support
Odoo is geïnstalleerd, je team is getraind, heeft een naslagwerk en toch loopt men vast… Klanten weten dat ze dan altijd bij het team Support van Alpiek terecht kunnen. Een ondersteuning die zeer goed wordt gewaardeerd! Alle onze Odoo-klanten, met of zonder SLA, bieden we ondersteuning bij vragen of problemen.

Je leest het: stevige ambities om de ambities van jóuw bedrijf te ondersteunen!
 
Sparren of interesse? Neem contact op via info@alpiek.com of bel 085 - 3330008.


in Blog
# Blog
Ambities Alpiek zorgen voor groei bij bedrijven
Daan Ebeling Koning 10 maart 2022
Deel deze post
Labels