Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Bel ons gerust +31 (0) 85 333 000 8

             
        

Odoo Verlof

Vrij vragen? Dat doe je in een paar klikken

Creëer een duidelijk overzicht van wie wel en niet aanwezig zijn

Met het gebruik van Odoo is het aanvragen van verlof nog nooit zo simpel en snel geweest. Werknemers kunnen snel en simpel hun verlof aanvragen, waarna deze alleen nog maar goed- of afgekeurd hoeven te worden. Wanneer dit tijdig gebeurd, en je goed vooruit plant, krijg je een duidelijk overzicht over de aanwezigheid van jouw werknemers. Door de planningen daarop aan te sluiten, kan de productiviteit van uw bedrijf verbeterd worden. 

Odoo afbeelding en tekstblok

Hogere productiviteit

Vraag rapporten aan in de module over de hoeveelheid afwezigheid. Dit kan worden ingezien per werknemer, team, per type verlof en zelfs per afdeling. 

Wanneer je vooruit plant en daarmee de  beschikbaarheid van jouw team per dag, week of maand bekijkt en in gedachten neemt, kun je de productiviteit binnen jouw bedrijf verhogen. 

Wie heeft er vakantie?

Ook kun je een duidelijke weergave opvragen waarin je kunt zien wanneer iedereen op vakantie is. Werknemers kunnen zelf verzoeken indienen om vakantiedagen op te nemen, die vervolgens goed- of afgekeurd kunnen worden. Dit alles gebeurt binnen een paar klikken. Wanneer het verlof is goedgekeurd, wordt de agenda van de werknemer dan ook automatisch daarop aangepast.

 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Verlof geregeld binnen enkele seconden

Wanneer werknemers via deze module hun verlof aanvragen, wordt je daar als manager meteen van op de hoogte gesteld. Deze keurt de aanvraag dan goed of af. Hij kan daarbij dan ook een reactie geven om uit te leggen waarom een verzoek niet wordt goedgekeurd. En dat was het! 

Wil je meer weten over wat deze module voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.