Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Vacatures bij Alpiek

Zoek jij een baan binnen een snel groeiend consulting bedrijf?


Salesmanager bij Alpiek (INGEVULD!)

Heb jij ambities om als salesmanager bij ons innovatieve bedrijf aan de slag te gaan? Dan is deze veelzijdige job iets voor jou. Je wordt salesmanager van het populaire all-in-onesysteem Odoo met daarbij de mogelijkheid je eigen salesteam vorm te geven.

 

De functie

Als salesmanager stel je aan de hand van de huidige doelstellingen een plan op en bedenk je een strategie op je doelen te behalen. Dit doe je uiteraard samen met het huidige team, maar we waarderen jouw inbreng wordt ook zeer! Verder ben je verantwoordelijk voor nieuwe business en onderhoud je bestaande relaties door heel Nederland. Het huidige salesteam mag verder groeien, ook dit is een van je taken. Tot slot begeleid je het team van sales consultants.

De functie kent veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Natuurlijk heb je een inwerktraject en daarna ga je zelfstandig aan de slag. Kennis van Odoo is handig, maar is geen vereiste.

 

Je profiel

•            Ervaring met IT-bedrijfsprocessen;

•            Ervaring of affiniteit met complexe salesomgevingen;

•            Leiderschapscapaciteiten;

•            Flexibiliteit;

•            HBO werk- of denkniveau.

 

Ons aanbod

Een fulltime functie binnen een gezonde, snelgroeiende organisatie. Je gaat werken met klanten door heel Nederland. Marktonderzoek toont veel potentie in de huidige markt. Dit betekent dat het verwelkomen van warme leads tot jouw takenpakket behoort. Daarnaast krijg je veel vrijheid om het huidige team uit te breiden en in te richten. Al met al, een veelzijdige functie met veel toekomstmogelijkheden. Natuurlijk ontvang je een salaris dat past bij jouw werkervaring en ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zelf pensioen inkopen, leaseauto, laptop en telefoon en iedere dag een gezellige lunch.

 

Over Alpiek

Alpiek is sinds 2014 actief op de ERP markt en heeft een mooie klantenportefeuille. Wij zijn de snelst groeiende Odoo Goldpartner/implementatiepartner van het open source pakker Odoo in Nederland.

Odoo is de klantvriendelijke totaaloplossing voor onder andere ERP, CRM, MRP,  projectmanagement, HR, event-organisatie etc. Deze oplossing is een groot deel van de Nederlandse markt aan het veroveren.

We hebben een platte organisatiestructuur zonder managementlagen. Eigen initiatief van de onze teamleden waarderen we.

De cultuur is informeel, positief opbouwend, er is ruimte om fouten te maken en afspraak = afspraak. Alpiek biedt een interessante leeromgeving met veel ruimte en vrijheid.

 

Interesse?

Maak kennis met ons en neem vrijblijvend contact op met Daan Ebeling Koning op 06-15313728.

Direct solliciteren? Mail dan je CV met motivatie naar Bart via bart.stelder@alpiek.com.