Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Bel ons gerust +31 (0) 85 333 000 8

             
         

Ondertekenen

Sneller en efficiënter je documenten ondertekenen met Odoo

Onderteken je documenten efficiënt

Maak en signeer vanaf nu digitaal je documenten met Odoo Ondertekenen. Weg met al dat papierwerk die je moet opsturen, kopiëren of scannen.

Odoo afbeelding en tekstblok

Snelle, maar ook veilige, documentatie

Met deze module kunnen documenten op een snellere manier worden ondertekend. Hoe dan? Door blokken te slepen naar de plak waar de handtekeningen moeten komen, die daarna door de betreffende personen kunnen worden ingevuld. Handig toch?
Daarnaast is gebruiken van deze tools geheel veilig. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een code te platen op de documentatie, waardoor alleen geautoriseerde mensen toegang hebben tot de documenten. Bovendien jaar je je documenten nooit meer kwijt door ze digitaal op te slaan.

Wat zijn de voordelen?

Door het online versturen van bestanden die ondertekend kunnen worden, verminder je kosten, tijd en fouten. Zo hoef je namelijk niets meer uit te printen, te kopiëren of te scannen. Daarnaast is alles online toegankelijk vanaf ieder apparaat. Ook bespaar je tijd, gezien het soms weken kan duren voordat een document eindelijk is ingevuld en teruggestuurd. Doordat je nu niets meer met de post hoeft te versturen, en je de status van het opgestuurde document kan volgen, bespaar je zeeën van tijd. Tenslotte worden er ook minder fouten gemaakt, waardoor de kwaliteit van het formulier zal worden verbeterd.


Odoo tekst en afbeelding blok
 
 

Meer over Digitale handtekening

Wil je meer weten over hoe deze app werkt? Bekijk dan de video of neem contact met ons op.

 Contact