Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Materials Requirements Planning (MRP)

Odoo ERP: alles wat jij nodig hebt

Een ERP totaal pakket special voor jouw bedrijf

Door je fabricage processen efficiënter, beter en sneller te laten verlopen, helpt Odoo jou om kosten te besparen binnen jouw bedrijf. De combinatie van productie besturing, asset onderhoud, Product Life cycle management en kwaliteitscontrole in een applicatie is uniek en levert vele voordelen door rechtstreekse terug koppeling. Wijzig direct je verkoop opdrachten in fabricage- en werkorders, stuur direct je productieplanning aan op basis van stuklijsten, controleer je workcenter capaciteit, en nog veel meer. 

Nooit meer tekort aan voorraad

Je aankopen kun je op verschillende  manieren automatiseren, zodat je er zeker van kunt zijn dat je niet ineens met een tekort aan voorraad zit. Bovendien kun je jouw voorraadniveau verder optimaliseren door routes, beperkingen en doorlooptijd te gebruiken.

Een efficiënte werkomgeving

Met deze module heb je de mogelijkheid om op iedere werkplek een tablet in te stellen om het werk op een efficiënte manier in te delen. Via dit apparaat kunnen vervolgens bijvoorbeeld producties worden geregistreerd of producten gescand.  Daarnaast kunnen worksheets meteen worden weergegeven met instructies van de operator.

Meldingen kunnen worden ingesteld om wijzigingen of kwaliteitscontroles weer te geven. Kwaliteitscontroles kunnen bovendien automatisch worden uitgevoerd voor de productieafdeling en de meldingen kunnen overzichtelijk worden weergegeven in een kanban-weergave. 


 
 

Meer over MRP?

Wil je meer weten over de MRP module?
Bekijk dan de video of neem contact met ons op. 

Neem contact op