Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Vacatures bij Alpiek

Zoek jij een baan binnen een snel groeiend consulting bedrijf?


ERP CONSULTANT

In een prachtig pand 'Neo KVL' bij de Leerfabriek, nabij het station van Oisterwijk, is Alpiek gevestigd. De snelst groeiende Odoo Gold partner van Nederland. 
Wil jij deel uitmaken van onze snel groeiende organisatie en ERP-projecten uitvoeren bij interessante klanten? Dan nodigen we je uit te reageren!

Lees verder op:
https://sterksen.com/vacature/erp-consultant-nederland/

De functie
Als consultant binnen Alpiek is er ruimte om je te ontwikkelen in wat je leuk vindt en goed kunt. Primair ligt de focus op de implementatie van Odoo bij klanten.
Een traject start met het in kaart brengen van de klantwensen, het (positief) kritisch kijken naar de vraagstelling van de klant en het adviseren van de klant om uiteindelijk te komen tot een succesvolle implementatie en inrichting van het systeem.
Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van consulting, projectmanagement en implementatie. Meestal werk je met een collega samen bij een klant op locatie.
Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan of gewerkt met financiële- en/of logistieke pakketten. Een groot deel van je werk bestaat uit communicatie met de opdrachtgever, onze interne organisatie en softwareontwikkelaars.

Je profiel
Om succesvol te kunnen zijn in deze functie, beschik je over de volgende kenmerken:

 • Ervaring met ERP-implementaties
 • Sterke IT-affiniteit en ervaring met het vertalen van klantwensen naar IT-ontwikkeling

 • Zelfsturend

 • Sterk analytisch; plezier hebben in het uitzoeken en oplossen van problemen

 • Sterke communicatieve eigenschappen, klantvriendelijk

Over Alpiek 

Alpiek is dé implementatie partner voor het ERP-pakket Odoo in Nederland. Odoo is een klantvriendelijke totaaloplossing voor onder andere ERP, CRM, MRP,  project management, HR, event-organisatie etc. Deze oplossing is een groot deel van de Nederlandse markt aan het veroveren.
Alpiek is inmiddels diverse jaren actief op de ERP markt en heeft een prachtige klantenportefeuille. De organisatie heeft een platte structuur zonder managementlagen. Eigen initiatief van de medewerkers wordt gewaardeerd.
De cultuur is informeel, positief opbouwend, er is ruimte om fouten te maken en te leren. Alpiek biedt een interessante leeromgeving met veel ruimte en vrijheid. Vanwege de grote vraag in de markt naar Odoo is Alpiek aan het groeien en op zoek naar consultants.

Ons aanbod

 • Marktconform salaris

 • Flexibele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng
 • Iedere dag een gezellige lunch
 • Flexibele pensioenregeling
 • Auto van de zaak
 • Informeel en professioneel team


Interesse? 

Bekijk de volledige vacature op:  
https://sterksen.com/vacature/erp-consultant-nederland/

Heb je vragen? Neem contact op met Sophie Bruurs, recruitment consultant van Sterksen, via 06 18 354 866 of per mail: sophie.bruurs@sterksen.com