Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Odoo projectmatig implementeren

Samen met Alpiek jouw bedrijfsprocessen optimaliseren

Kennis is de basis

Kennis is de basis

Alpiek is een van de grootste Odoo-partners in Nederland. Ons  team  bestaat uit ervaren consultants en ontwikkelaars. Ieder met een eigen specialisme en we brengen het beste in elkaar naar boven. We adviseren over en implementeren de beste Odoo-oplossing in je MKB-bedrijf. Belangrijk onderdeel van de implementatie is training en ondersteuning van je team. Zo wordt Odoo een succesvol onderdeel in je bedrijf. We hebben, naast grondige Odoo-kennis, veel ervaring in het bedrijfsleven. Daarom kennen we de bedrijfsprocessen door en door.

User stories

User stories

Je hebt de keus gemaakt voor het Odoo ERP-systeem en wilt samenwerken met Alpiek. De volgende stap is dan het delen van je eisen, wensen en ideeën. Jij hebt immers de kennis van je bedrijf en administratieve processen. Wij de kennis van Odoo.

Onze beproefde methode is het schrijven van 'user stories' - dit is een korte beschrijving van wat jij als gebruiker wil. Hiermee gaan wij op zoek naar de beste Odoo-oplossing voor je bedrijf. Waar mogelijk zonder maatwerk. Dit maakt het immers vaak complex en duurder.  

Stap voor stapo invoeren va Odoo

Stap voor stap invoeren

We hanteren een gefaseerde invoering voor de implementatie van Odoo.
De eerste stap is de analyse en het beschrijven van de mogelijke gaps (gaten). We bepalen de oplossingen van Odoo voor jouw bedrijf en eventuele aanpassingen. 

De tweede stap is de daadwerkelijk implementatie van Odoo waarbij we willen zorgen dat jullie zo snel mogelijk met het systeem gaan werken. Het is onze ervaring dat ondanks alle wensen/eisen lijsten, demos, uitleg instructie videos en trainingen, het systeem pas echt gaat leven als je er mee gaat werken. 

In de volgende fasen verfijnen en verbeteren we de functionaliteiten totdat het systeem precies werkt zoals bepaald.Testen

 

Testen, testen en nog eens testen

Vooraf goed testen is 'key' voor het succesvol implementeren.
Een leuk onderdeel van het implementatieproces? Dat vindt niet iedereen. Maar toch is het essentieel en voorkomt het ná de implementatie fouten, gedoe en ergernis.


Meer weten over hoe Alpiek Odoo implementeert?

Bel 085-3330008