Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Services

Van implementatie tot EDI en cleaning up code!

Neem contact op

Implementatie

Alpiek is gespecialiseerd in het implementeren van Odoo. We zijn een zogenoemde holistische implementatie- partner. Dit betekent dat we ook werkprocessen betrekken bij de implementatie. Maatwerk proberen we hierbij zoveel mogelijk te vermijden. Deze manier van werken voorkomt op termijn hoge migratiekosten.
Onze aanpak is erop gericht de implementatietijd zo kort mogelijk te houden en je zo snel mogelijk te laten werken met Odoo.

EDI

Als een van de weinige Odoo-partners levert Alpiek een EDI-service. Deze service is gebaseerd op de service van Transus: de toonaangevende oplossing voor EDI- berichten. Naast de speciaal ontwikkelde app voert Alpiek een monitoring uit waarbij we de juiste ontvangst en verzending van de EDI-berichten controleren. 

Migratie service

Odoo brengt elk jaar in oktober een nieuwe versie uit met verbeteringen. Gebruik je de online-versie dan wordt deze automatisch via micro-updates gemigreerd. De hosted versies moeten planmatig worden geconverteerd. Odoo levert deze service als onderdeel van hun contract. Gebruik je een hosted versie dan heb je vermoedelijk te maken met koppelingen en/of maatwerk die zijn uitgesloten van deze service. Alpiek is gespecialiseerd in het converteren van hosted versies. We regelen de begeleiding van de database-conversie en zorgen voor het migreren van noodzakelijk maatwerk en koppelingen. 

Cleaning up code

Hoewel Odoo een volledige oplossing biedt, is maatwerk soms nodig. Een nieuwe versie of voortschrijdend inzicht - lees aanpassing van de processen - maakt dat maatwerk meestal overbodig is of wordt. Alpiek is gespecialiseerd in het opschonen van overbodige codes en in het meedenken over procesaanpassingen.