Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Vacatures bij Alpiek

Zoek jij een baan binnen een snel groeiend consulting bedrijf?

 

Customer Supportconsultant ERP Bedrijfssoftware

Aan de slag met het snelst groeiende bedrijfssoftwarepakket ter wereld! 
Een écht veelzijdige functie als Support Consultant van het populaire ERP pakket Odoo met veel groeimogelijkheden. 
Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen binnen een innovatief bedrijf? Dan is deze functie bij Alpiek in Oisterwijk (regio Tilburg) waarschijnlijk dé baan voor jou!

Alpiek in Oisterwijk is een ambitieuze en innovatieve speler op de ERP markt die een serieuze groeispurt doormaakt. Het populaire alles-in-één ERP systeem Odoo wordt veelal nog door het midden- en kleinbedrijf gebruikt, maar ook grote spelers zoals Engie, KPMG en Total Energies zijn inmiddels overgestapt op Odoo. 
Alpiek is één van de grootste Odoo implementatiepartners met meer dan honderd klanten in Nederland. Wij werken vanuit een modern en industrieel pand in hartje Brabant. 
Wegens groei en succes van Odoo is de toekomstvisie van Alpiek duidelijk: het uitbreiden van het Alpiek team. Dit gaat gepaard met de groei van onze customer supportafdeling. Om dit te realiseren is onze organisatie op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde customer supportconsultant die met ons dit traject mee ingaat.

Als customer supportconsultant ben je verantwoordelijk voor de hulp en advies aan bestaande Alpiek/Odoo klanten. Dit doe je uiteraard samen met het huidige team, maar ook eigen inbreng wordt door Alpiek zeer gewaardeerd! Verder behoort tot jouw takenpakket:

·       Contact onderhouden met klanten;

·       Het beheren van serviceovereenkomsten;

·       Het vinden van oplossingen voor binnenkomende problemen;

·       Het adviseren van klanten t.a.v. het gebruik van Odoo;

·       Het ondersteunen bij de implementatie van Odoo;

·       Het adviseren van klanten over extra mogelijkheden van Odoo.

 

Dit breng je mee

De functie komt met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je begint met een inwerktraject om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Kennis van het huidige Odoo pakket zou mooi zijn, maar is geen vereiste! Je gaat namelijk bij jouw start een 5-weekse training volgen zodat je binnen no-time het populaire Odoo eigen zult maken.

Verder vragen we:

·       Ervaring of affiniteit met IT-bedrijfsprocessen;

·       Ervaring of affiniteit met IT;

·       Flexibiliteit;

·       Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;

·       Klant- service-, resultaatgerichtheid;

·       HBO werk- of denkniveau.

   

Dit bieden wij jou

Alpiek biedt een fulltime functie binnen een gezonde, snelgroeiende organisatie. Je gaat werken met klanten door heel Nederland. Onderzoek en ervaring wijst het belang van een goed werkende customer support. Je krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de functie in te richten, vorm te geven en input te leveren aan het management. Al met al een veelzijdige functie met veel toekomstmogelijkheden. 
De arbeidsvoorwaarden bij Alpiek zijn erg goed te noemen. Zo werken wij met een vernieuwend voorwaardenpakket dat jijzelf, aan de hand van jouw voorkeuren, in kunt richten! 


Bedrijfsprofiel

Alpiek is sinds 2015 actief op de ERP markt en heeft in de afgelopen jaren een mooie klantenportefeuille opgebouwd. De organisatie is dé implementatie partner van het open source pakker Odoo in Nederland. Odoo is een klantvriendelijke totaaloplossing voor o.a. ERP, CRM, MRP, projectmanagement, HR, event organisatie et cetera. Deze oplossing is momenteel een groot deel van de Nederlandse markt aan het veroveren, met Alpiek als vooravond hiervan. De cultuur is positief opbouwend en er is ruimte om te leren en daarbij fouten te maken.

 

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar bart.stelder@alpiek.com. 
Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Bart Stelder via 06 31546264.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.