Nieuwe perspectieven.

Vertrouwde waarden.

Alpiek wordt Dynapps

Tulp Fietsen

21 juli 2022 in
Tulp Fietsen
Daan Ebeling Koning
 


Tulp fietsen assembleert diverse soorten fietsen van binnen- en buitenlandse fietsmerken: van stadsfietsen tot e-bikes en high-end racefietsen. Daarnaast verzorgt Tulpfietsen ook het rijklaar-maken en de aflevering van de fietsen bij de klant thuis. Voor bedrijven heeft tulpfietsen een mogelijkheden om bedrijfsfietsen te leveren al dan niet voorzien van huisstijl. Tot slot is tulpfietsen exclusief distributeur voor WOOM fiets in Nederland. Het bedrijf is sterk groeiend en zocht een goede oplossing voor de ondersteuning van al deze functies.
De keuze voor Odoo en Alpiek was snel gemaakt, de invoering van Odoo werd stapsgewijs door Alpiek opgenomen. De eerste fase was de integratie van Odoo met WOOM (ook een Odoo gebruiker) en de portal functie voor dealers, stap voor stap worden en werden daar de handels- en productie modules aan toegevoegd.
 
Klant vanaf: 2020, < 50 gebruikers
Tulp Fietsen gebruikt de volgende modules: boekhouding, facturatie, voorraad, productie, kwaliteit controle, inkoop en helpdesk. Er wordt een koppeling gerealiseerd met bumbai.

Tulp Fietsen
Daan Ebeling Koning 21 juli 2022
Deel deze post
Labels

Volgende lezen
Soundsale